Akrathos Beach Hotel

Uranopolis, Atos

Opis destinacije

URANOPOLIS (Ouranoupolis) je glavno odmaralište na Atosu koje je smešteno na ulazu u Svetu Goru (Agios Oros) i oko 130km od Soluna. Ime se prevodi kao „Nebeski grad“ i mnogi i smatraju da je nebeski. Ouranoupolis je zaista veoma atraktivno odmaralište sa brdima u nizu u pozadini na divnom kraju Grčke. Slabo je pogođen masovnim turizmom, a najznamenitija zgrada je vizantijski toranj Prosforio, koji se nalazi pored luke Uranopolis. Toranj je najveći i najbolje očuvan na celom Halkidikiju. Sagradio ga je manastir Vatopediou u 14-om veku. Postoji nekoliko dobrih plaža u Uranopolisu. Glavna gradska plaža je prijatan dugi potez peska koji se pruža od luke. Uranopolis je prilično veliko mesto i ima banke i urbane autobuse ka Solunu, kao i autobuse za Sitoniju i Kasandru. U mestu takođe postoje apoteke i turističke radnje, kafići i taverne, kao i uobičajeni minimarketi i pekare.Postoje dnevne ture brodićima oko Atosa kao i izleti do Drenia ostrvaca. Najveće je poznato kao „Magareće ostrvo“ i tu ima dobrih peskovitih plaža i letnja taverna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na poluostrvu Atos, udaljen oko 1.2 km od Uranopolisa, 8 km od Jerisosa, 125 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu. Ukupna površina hotela je 13.000 kvadrata. Hotelski kompleks se sastoji od više trospratnih zgrada.

Plaža:
Hotel je udaljen 100 m od šljunkovito-peščane plaže, mostom se prilazi plaži. Ležaljke i sunocobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se mogu iznajmiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, taverna, glavni bar, bar na plaži, bar pored bazena, bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, parking, teretana, WI FI internet dostupan u javnim delovima hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 268 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, telefon, sef (uz doplatu), klima uređaj, set za kafu/čaj (kuvalo za vodu, šolje), WI FI internet, balkon ili terasu.
Standard sobe površine oko 18m², namnjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i krevete na sprat ili sofu na razvlačenje.
Suit porodični Executive površine oko 40m², renovirane 2017. godine, sadrže dve sobe, spavaća soba sa kliznim vratima (u kojima se nalazi francuski ležaj) i dnevni boravak sa dva odvojena ležaja. Namenjeni su za smeštaj 2-4 osobe.
Luxury Loft Suite površine oko 40m², renovirane 2017. godine. Prostrane suite sadrže dnevni boravak sa sofom, francuski ležaj, providno staklo između kupatila i sobe. Namenjene za smeštaj dve odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dete do 6 godina starosti.

Usluga:
All Inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: 
http://www.akrathos-hotel.gr
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama