Mandraki Village Hotel

Kukunaries, Skiatos

Opis destinacije

Prirodne lepote dopunjene vrhunskim hotelima, brojnim restoranima, kafićima, barovima, noćnim klubovima i diskotekama čine ga privlačnim za sve brojniju turističku klijentelu. Ono što ga čini jedinstvenim jeste podatak da uz dva slatkovodna jezera ima i veliki broj izvora slatke vode. Na ostrvu živi nešto više od 6.000 stanovnika. Čak 80 odsto su meštani istoimenog glavnog grada, Skijatosa. Ostatak urbanog dela ostrva čini nekoliko turističkih naselja poput Kukunariesa, Trulosa, Kanapice... Kap rose na tirkizu je samo jedan od iskrenih doživljaja ovog malog šumovitog ostrva iz arhipelaga Severni Sporadi čije je bogatstvo prirodnih lepota nemerljivo. Uostalom više nego dobro je znano da peščane, šljunkovite i stenovite plaže, okružene borovom šumom i maslinjacima, svrstavaju Skiatos među najatraktivnija ostrva Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Smešten je u neposrednoj blizini ekološkog parka Kukunaries, 13 km od grada Skijatosa, 14 km od aerodroma, 12 km od luke, 50 m od autobuske stanice sa koje autobus saobraća do gradića Skijatos, 50 m od super marketa i 200 m od plaže Kukunaries.

Plaža :
Kukunaries (borova šišarka). Još 2003. godine Kukunaries plaža je proglašena za najlepšu na Mediteranu, a smatra se i jednom od najlepših svetskih plaža. Dugačka je oko 2 km a niz obalu oblika polumeseca je šuma kamenog bora koja deli more od slatkovodnog Strofilijas jezera, pa je ovaj prirodni rezervat pod zaštitom ostrvskih vlasti i EU. Plitka tirkizna voda je idealna za decu i one koje vole peščane plaže. Male drvene kantine i kiosci su pažljivo postavljeni u skladu sa jednostavnošću i lepotom plaže, služeći jednostavna jela (sendviči, salate), sladoled, bezalkoholna pića i kafe. Kukunaries je ujedno i zadnja stanica (broj 26) lokalne autobuske linije koja povezuje grad Skiatos i jugoistočnu obalu ostrva. Kukunarijes plaža je zvanično uvrštena na top listu 10 najboljih plaža sveta.

Hotelski sadržaj:
Pansionski restoran, a la card restoran „Elia“, bar pored bazena, bazen, dečiji bazen, besplatne ležaljke i suncobrani pored bazena, dečije igralište, parking, besplatan internet u lobiju. U hotelu je dozvoljen boravak kućnih ljubimca (na upit).

Sobe :
Raspolaže sa 38 soba raspoređenih u 8 smeštajnih jedinica. Standard soba(oko 20m2) - balkon ili terasa sa pogledom na baštu, TV, klima, telefon, sef, mini frižider, kupatilo, fen, papuče za sobu. Standard sobe su u prizemlju i namenjene su za najviše 3 osobe. Treći ležaj je sofa na razvlačenje. Junior suite (oko 28m2) 4 suita su na prvom spratu, dok se druga 4 suita nalaze na drugom spratu svetlo plave zgrade i imaju pogled na bazen. Junior suite sobe su opremljene SAT TV, klimom, telefonom, sefom, mini frižiderom, kupatilom, fenom, papučama za sobu. Namenjen je za najviše 2 odrasle osobe i 2 deteta. Opremljen je francuskim ležajem i sofom na razvlačenje. Family suite (oko 40 m2) nudi dve spavaće sobe odvojene staklenim ili kliznim vratima. Svaka soba ima kupatilo, sef, mini frižider, SAT TV, telefon i balkon.

Usluga:
noćenje sa doručkom , švedski sto po principu samoposluživanja.

Kontakt :
www.mandraki-skiathos.gr

Napomena:
Smešten je u neposrednoj blizini ekološkog parka Kukunaries
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama