Payava Hotel Btq

Kaš, Turska

Opis destinacije

Kaš – pravo mesto za pobornike hedonističkog odmora. Ovaj šaramantan ribarski gradić nalazi se 180 kilometara jugozapadno od Antalije, dok je od aerodroma u Dalamanu udaljen oko 150 kilometara i na turskom znači obrva. Nalazi se na brdovitom području pa se može pohvaliti prelepim plažama u okolini grada. Glavni adut ovog mesta je netaknuta priroda, fantastičan položaj i miris jasmina, koji se oseća na svakom koraku. Čitavo mesto odiše opuštenom atmosferom, a sva vaša čula biće zadovoljena dok se budete šetali ovim još uvek nedovoljno istraženim gradom. Kaš pleni svojom lepotom i ispod morske površine, pozivajući vas da otkrijete tajne raskošnog podvodnog sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Moderan, elegantan butik hotel smešten u mediteranskom ribarskom gradiću Kalkan, na 120 km od aerodroma u Dalamanu. Hotel je delimično renoviran 2020. godine.

Plaža:
Kalkan plaža udaljena je 1,5 km od hotela, dok je najpoznatija Kaputaš plaža na 7 km od hotela. Ležaljke i suncobrani dostupni su uz doplatu.

Sobe:
Hotel ukupno broji 40 soba i sve imaju kupatilo, fen, sef, WI-Fi, SAT TV, mini bar, klima uređaj, ketler, telefon, balkon.

Deluxe sobe površine su 35 m², namenjene su za max dve osobe, mogu imati francuski ili dva odvojena ležaja.
Superior sobe površine su 40 m², namenje su za max dve osobe, mogu imati francuski ili dva odvojena ležaja.
Swim up suite površine su 50 m², smešteni su u prizemlju, sa direktnim izlaskom na bazen. Imaju jednu prostoriju, sa kombinovanom dnevno-spavaćom sobom. Namenjen je za max tri odrasle osobe – francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete pomoćni ležaj (sofa).
Romantic Suite sa pogledom na more površine je 50 m², sa jednom velikom spavaćom sobom i prostranom opremljenom terasom. Namenjene su za max 2 osobe, imaju francuski ili dva odvojena ležaja.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: restoran, bar café Payava, besplatan parking, Wi-Fi internet, spolajšnji bazen, osunčana terasa, ležaljke i suncobrani kraj bazena.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.payavahotel.com

Napomena:
U Payava hotelu doživećete mediternasku kulturu uz tursko gostoprimstvo.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama