Royal Zanzibar Beach Resort

Zanzibar, Tanzanija

Opis destinacije

“Dragulj Indijskog okeana sa mirisom cimeta i vanile ”… Veruje se da su njegovi prvi stanovnici, bili Bantu crnci, pa je tako dobio ime jer Zanzibar u prevodu znači "zemlja crnaca". Najveći je proizvođač karanfilića na svetu, a kafu sa drveta možete da uberete sami. Plantaže manga, pomoranže, grejpfruta, banana, ananasa, nalaze se širom ostrva. Sve što vidite na Zanzibaru čista je egzotika. Počnite sa kilometrima dugačkih plaža od najfinijeg belog peska, sa kokosovim palmama, gde tišinu razbijaju jedino talasi okeana. Nastavite sa glavnim i jedinim gradom koji postoji na ovom ostrvu, Stone Town. Ovaj grad se veoma malo promenio u poslednjih dve stotine godina i predstavlja kulturni centar Zanzibara. Bezbroj isprepletanih, uskih ulica, pijaca na kojima je uvek metež, bezbroj džamija i velikih arapskih kuća sa raskošnim drvenim vratima, samo stvaraju prvi utisak o ovom gradu koji je UNESCO zaštitio kao jedan od stotinu najznačajnijih na svetu. A čim izađete iz grada ….nova avantura. Upoznajte lokalno stanovništvo i otkrijte potpuno drugačiji način života.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotelski kompleks pozicioniran je na severnoj obali Zanzibara, 60 minuta vožnje od Stone Town-a – glavnog grada ostrva. Smešten je direktno na prostranoj peščanoj plaži sa belim peskom, postepenim ulaskom u kristalno tirkizno more, a nedaleko od plaže nalazi se manji koralni greben. Na imanju hotela Zanzibar Beach Resort prostire se tropski vrt sa autentičnim, negovanim rastinjem, četiri otvorena bazena, dečiji bazen, bar pored bazena. Na samoj plaži, osim bara, gostima su na raspolaganju brojni sportovi na vodi. Hotelski kompleks se odlikuje modernim afričkim dizajnom. Sobe su prostrane, ukusno opremljene. Svaka soba ima velike krevete natkrivene baldahinima, prostranu terasu i kupatilo. Boravak u hotelu možete upotpuniti sportskim aktivnostima kao što su odbojka na pesku, vožnja kajakom, vožnja pedaline, ronjenjenje, stoni tenis, usluge fitness centra itd.. Za goste koji radije uživaju u pasivnom odmoru, u ponudi su spa i wellnes centri. Dva restorana imaju raznovrsnu ponudu tradicionalnih, internacionalnih specijaliteta kao i bogatu ponudu ribe i svežih morskih plodova. U vrtu restorana se nalaze: otvoreni bazen (otvoren tokom čitave godine),terasa za sunčanje, prostor za pravljenje roštilja, terasa, bašta.  
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru.  Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od strane agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbediti transfer prema svojoj želji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.  Kraj programa.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranzmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

KT

Organizator putovanja je turistička agencija Kontiki Travel & Service, broj licence OTP 113/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Kontiki Travel & Service. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama