Trebinje

Trebinje, BiH

već od 75€

Opis destinacije

U oazi zelenila, u podnožju planine Leotar, nalazi se grad koji odiše duhom Mediterana i smatra se jednim od najlepših u Republici Srpskoj... TREBINJE.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TREBINJE 
sa obilaskom HERCEGOVAĈKE GRAĈANICE MOSTAR – DUBROVNIK(fakultativno) 
5 DANA/ 2 NOĆENJA 

TERMINHOTELCENA
18.05.-22.05.2023.
HOTEL ACIMOVIC 3*
75€
08.06.-12.06.2023.
06.07.-10.07.2023.
20.07.-24.07.2023.
10.08.-14.08.2023.
24.08.-28.08.2023.
14.09.-18.09.2023.
12.10.-16.10.2023.

Polazak iz: Kraljeva, Ĉaĉka, Užica, 
transfer iz Vr. Banje, Trstenika, Kruševca, Kragujevca, Niša 

DOPLATA za polazak iz Niša (transfer do Kraljeva) 20€, Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca),  Kruševca 13€ (transfer do Kraljeva), Trstenika 10€, (transfer do Kraljeva) Vrnjačke Banja 10€ (transfer do  Kraljeva).  
*Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

ARANŽMAN OBUHVATA: 
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C) 
- smeštaj u hotelu „AĆIMOVIĆ” 3* na bazi dva noćenja sa doručkom/ švedski sto,  
- obilaske prema programu putovanja 
- usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana 
- troškove organizacije putovanja 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 
- fakultativne izlete i ulaznice 
- međunarodno zdravstveno (može se uplatiti u agenciji) 
- individualni troškovi 

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA: 
- Mostar 20 € (minimum 25 putnika) 
- Manastir Tvrdoš, sa vinarijom i degustacijom vina 5 € (minimum 25 putnika) 
- Dubrovnik 20 € 

DOPLATE:  
- Doplata za 1/1 sobu je 20 €  
- Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 30 € 
- Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi  doplata 25 € 

POPUSTI ZA DECU: 
- Deca do 6 godina , u pratnji dve punoplative osobe , u zajedničkom ležaju, plaćaju 30 €, (cenu karte). *Deca do 12 godina ostvaruju popust 10 € na cenu aranžmana, imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu. 

OPIS HOTELA: „HOTEL AĆIMOVIĆ” ★★★Nedaleko od centra Trebinja, koje raspolaže sa svim svojim kulturno istorijskim spomenicima, vinskim podrumima, muzejima i manastirima, u mirnoj zoni grada pored rijeke Trebišnjice smješten je Hotel Aćimović sa svojih 26 moderno - opremljenih soba. Od centra Trebinja udaljen je svega pet minuta laganog hoda. Raspolaže sa ukupno 80 ležajeva smještenih u 26 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba i apartmana. U sklopu objekta nalazi se cafe bar i ljetna bašta, savršeno mjesto za opuštanje uz miran i ugodan ambijent. Sve sobe su opremljene francuskim ležajem (+1,2,3 dodatna ležaja), LCD TV, mini bar, WI-FI. U Hotelu Aćimović započnite svoj dan bogatim hercegovačkim doručkom. Više informacija o hotelu na http://www.acimovictrebinje.com
1. DAN - KRALJEVO 
 Polazak iz Kraljeva 23.30h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih  formalnosti. 

2. DAN - TREBINJE 
U ranim jutranjim satima dolazak u Trebinje. Posle kratkog predaha odlazak do Hercegovaĉke Graĉanice (  po želji poznatog pesnika Jovana Dučića, sagrađena je crkva Blagovještenja Presvete Bogorodice na brdu  Crkvina iznad Trebinja, u kome je Dučić i sahranjen); Zatim fakultativni odlazak do manastira Tvrdoš (Manastir Tvrdoš posvećen Uspenju Presvete Bogorodice, podignut je na temeljima stare crkve koja postoji  u kontinuitetu od kasne antike, obilazak manastirksih podruma vina kao i degustacija vina); Odlazak u hotel.  Slobodno vreme. Oko 19 h odlazak do Starog grada Trebinja ( grad je sagrađen na desnoj obali  Trebišnjice, iznad najdubljeg mesta u rijeci, tzv. Ban-vira koji nosi naziv po legendi o banu koji se utopio u  viru, pešačka tura sa vodičem). Slobodno vreme. Noćenje. 

3. DAN - TREBINJE- MOSTAR- TREBINJE 
Doručak (švedski sto). Slobodno vreme u Trebinju ili odlazak na fakultativni izlet u Mostar (grad je poznat  po čuvenom Starom mostu, koji je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji je pod UNESCO-voj  listi zaštićenih spomenika kulture sveta). U popodnevnim satima povratak u Trebinje. Slobodno vreme za  opuštanje ispod čuvenih “Trebinjskih platana”. Noćenje. 

4. DAN – TREBINJE- DUBROVNIK-TREBINJE-KRALJEVO 
Doručak (švedski sto). Nakon doručka slobodno vreme u Trebinju ili fakultativni odlazak do Dubrovnika.  Obilazak Dubrovnika sa lokalnim vodičem I slobodno vreme. Povratak u Trebinje, slobodno vreme u  Trebinju(oko sat ipo)I polazak za Srbiju. 

5.DAN-KRALJEVO 
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko 02h, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim  prelazima. Kraj putovanja. 
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.10.2023. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Organizator putovanja je turistička agencija Tomash Tours, broj licence 242/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Tomash Tours. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama